defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet strand

Een festivalvibe met een foodtruck trouwfeest

De laatste jaren zijn foodtrucks niet meer weg te denken van festivals, concerten, marktjes en braderieën. Maar wist u dat u ook heel eenvoudig een prachtige foodtruck kunt huren voor uw eigen evenement? Een foodtruck voor uw trouwfeest is de ideale manier om uw hongerige gasten te verwennen. Daarnaast staat de oude schoolbus of ambulance ook nog eens prachtig, waardoor de foodtruck een sfeerverhogende werking heeft. Inclusief signage weet iedereen zeker weten de weg naar de snacks te vinden. De vrolijke lampjes doen het ook erg goed op de foto!

Foodtruck voor trouwfeesten

De Frietschoolbus is een originele Amerikaanse schoolbus of een Duitse ambulance met een mobiele keuken er in. Vanuit de schoolbus of ambulance serveren wij heerlijke verse friet. Deze is glutenvrij, wordt in de schil gesneden en vervolgens in rijstolie voorgebakken en afgebakken. Bij de friet serveren wij onder andere biologische Pomms’ mayonaise en biologische pindasaus. Of uw gasten nou trek hebben in een simpel patatje mayo, een friet pulled beef of een friet vegan kipsaté: wij hebben het in huis! U kunt de foodtruck voor trouwfeesten inhuren als extraatje of al het eten uit de mobiele foodtruck laten serveren. U heeft zelf volledig de vrijheid in het culinair inrichten van uw trouwfeest.

Foodtruck trouwfeest huren

Wilt u dat er een foodtruck op uw trouwfeest komt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een inschatting van de kosten. Met een foodtruck op uw trouwfeest bent u doorgaans stukken goedkoper uit dan bij een traditionele cateraar. Wij komen de foodtruck gewoon naar uw locatie toebrengen, dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Gaat u trouwen in een boomgaard, in het bos of op het strand? Wij zorgen ervoor dat de Frietschoolbus op de juiste plek komt te staan. Natuurlijk brengen we deze door heel Nederland, van Delfzijl tot Maastricht en Den Haag tot Enschede.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.