defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet strand

Frietwagen huren voor uw feest

Gaat u een feestje geven? Huur een frietwagen om er zeker van te zijn dat uw gasten geen honger krijgen. Een lekker biologisch patatje gaat er altijd in. Van heerlijke versgesneden friet in de schil tot biologische snacks en glutenvrije sauzen: De Friet Schoolbus heeft voor ieder wat wils.

Frietwagen voor bedrijfsborrel

Een bedrijfsborrel organiseren is veel werk, maar u doet uw personeelsleden hier dan ook veel plezier mee. Bent u op zoek naar een hapje waar iedereen van houdt? Dan zit u goed met onze frietwagen. U kunt deze inclusief personeel geleverd krijgen, wij zorgen ervoor dat uw werknemers en zakenrelaties niets tekort komen. Kies bijvoorbeeld voor een frietwagen met signage, wat sterk sfeerverhogend werkt voor uw evenement. Wij serveren naast onze friet vegetarische snacks, zoals de Goudse kaas bitterbal en vegan bitterbal. De meeste sauzen zijn ook glutenvrij, waaronder onze biologische Pomms’ mayonaise. Bent u op zoek naar een frietkraam waar de lekkerste friet wordt geserveerd en waar uw feestje nog gezelliger van wordt? Dan hoeft u niet verder te kijken. Vraag nu uw offerte aan en huur ons als frietwagen in.

Huur frietwagen voor de sfeer

Natuurlijk is het belangrijk dat u heerlijke patat en snacks kunt halen bij de frietwagen, maar het uiterlijk is ook bepalend. Onze frietwagens zijn gevestigd in echte schoolbussen, die lange tijd hebben rondgereden in Amerika. Deze frietwagens zijn multifunctioneel in te zetten. Verras bijvoorbeeld de gasten op uw bruiloft met een late night snack, uw personeel met de gezellige festivalvibe van de schoolbus of leerlingen op een examenfeest met een lekker frietje uit een Insta-waardige bus. De ambulance heeft jarenlang dienst gedaan in Duitsland voordat hij is omgetoverd tot frietwagen.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.