defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet strand

Patatkraam huren voor (bedrijfs)feest

De Frietschoolbus is niet zomaar een patatkraam, maar een heuse originele ex-schoolbus. De gave schoolbussen waren tot een paar jaar geleden nog actief op de Amerikaanse wegen. Wij zijn er trots op dat we de schitterende trucks een tweede leven hebben kunnen geven als patatkraam. Al vele patatjes zijn de uitgifteraampjes gepasseerd op feesten en festivals! Ook hebben wij een prachtige Duitse ambulance omgetoverd tot een foodtruck. Met verse friet op uw feest scoort u al punten, maar helemaal als het wordt geserveerd vanuit een originele en fotogenieke foodtruck.

Het assortiment van onze huur patatkraam

Verse friet is de lekkerste friet! Onze friet wordt in de schil gesneden en vervolgens voor- en afgebakken in rijstolie. Niet alleen serveren wij friet met biologische Pomms’ mayonaise of één van onze andere smaakvolle sauzen, maar ook friet pulled beef en friet vegan saté. Uw gasten smikkelen van onze eigen biologische bitterballen en rundvleeskroketten van Pomms’. Even geen vlees? Ook dan is er genoeg keuze, met garnalenkroketten en bitterballen, Goudse kaasbitterballen en vegan nuggets. Bij een frietje hoort natuurlijk ook een lekker verfrissend drankje. Uw gasten genieten van verfrissende biologische Lemonaid, biologische appelsap of een watertje. Na de eetpauze kan iedereen weer vol nieuwe energie verder feesten!

Patatkraam voor uw evenement

Een patatkraam is ideaal voor zo goed als ieder feest of evenement. Het fijne aan een frietje en snacks is dat vrijwel iedereen dit graag eet. U kunt uw gasten wat lekkers te eten aanbieden, als lunch, diner of bijvoorbeeld snack later op de avond. Het is heel eenvoudig om de Frietschoolbus te reserveren. U vraagt eerst vrijblijvend een offerte aan en geeft hierbij aan wat uw wensen zijn, wanneer u de patatkraam nodig heeft, hoeveel mensen u verwacht, hoeveel patat en snacks u nodig verwacht te hebben en wat uw budget is. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij weten als geen ander waar uw hongerige gasten behoefte aan hebben!

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.