defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet strand

Snackwagen voor iedere gelegenheid

Met een snackwagen op uw verjaardag, bruiloft, jubileum of ander evenement zit u altijd goed. De Frietschoolbus bakt friet in de schil en smaakvolle biologische snacks op elke gewenste locatie in Nederland. U kunt onze snackwagen huren voor grotere en kleinere feesten, zowel inclusief als exclusief personeel. U bepaalt! Uw gasten genieten van de verse snacks en goudgele friet. In het uitgebreide assortiment zitten ook vegetarische en vegan opties, zodat u iedere gast een lekker hapje aan kunt bieden.

Een originele snackwagen huren

Met een prachtig vormgegeven snackwagen haalt u niet alleen lekker eten naar uw feestje, maar ook een prachtig decorstuk. Wij bieden u de keuze uit verschillende originele foodtrucks. Gaat u voor de grote schoolbus die tot een aantal jaar geleden nog in de USA rondreed, of voor de Duitse ambulance die al vele festivalterreinen en feesten heeft opgevrolijkt? Om een snackwagen te huren heeft u geen gigantisch grote gastenlijst nodig. Dit is zowel mogelijk voor kleine als grote groepen. U bepaalt zelf of u een snackwagen wilt huren inclusief personeel of dat u liever zelf gaat frituren. Waar u ook voor kiest: wij leveren de snackwagen altijd persoonlijk bij u af.

Offerte aanvragen om snackwagen te huren

Het is erg eenvoudig om een snackwagen te huren. Bekijk de verschillende foodtrucks, kies uw favoriet uit en vraag online vrijblijvend een offerte aan. U geeft onder andere aan wanneer u de snackwagen nodig heeft, hoeveel mensen u verwacht, wat uw budget is en hoeveel patat en snacks u naar schatting nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat u een offerte op maat ontvangt en hopen dat wij binnenkort met onze gave foodtruck op uw feest of evenement staan!

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.